مشاوره حقوقی رایگان - بدهکارم

سلام بنده مغازه موبایل فروشی دارم به دلیل سرمایه کم و این که دوتا خانواده سرپرستی میکنم و هم خونه اجاره هم مغازه اجاره یه ماه پیش یه مشتری خوش حساب داشتم ضامن شدم با چک شخصی نزدیک 300 میلیون گوشی برداشت از طریق معرفی و ضامن من الان طرف خارج از کشوره نزدیک 30 نفر کلاه برداری کرده رفته بد جور افتادم بدهی واقعا خسته شدم یعنی جوری که فقط به فکر خودکشیم مجبور شدم از هر مغازه 5 میلیون و 3 و با وام و چک خرده شده از شر عمده فروش خلاص شم الان نزدیک به 20 نفر بدهکارم فقط امروز و فردا میکنم خسته شدم میشه راهنماییم کنید ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اعسار مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علیه ان شخص شکایت کنید و نسبت به شناسایی و معرفی و توقیف اموال وی اقدام نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا با بررسی مدارک در خدمت باشم