مشاوره حقوقی رایگان - زمان طرح دادخواست ابطال اسناد رسمي به استناد راي دادگاه كيفري

با سلام
بنده در دادگاه كيفري طرح دادخواست كلاهبرداري و درخواست ابطال اسناد رسمي صادره از طرف مقابل خود را داشتم كه در دادگاه بدوي وهمچنين تجديد نظر راي قطعي مبني برمحكوميت متهم و تائيد كلاهبرداري وابطال اسناد از طريق مراجع حقوقي را، اخذ نمودم ودر حال حاضر نيز ديروز پرونده بنده به اجراي احكام مربوط به مجتمعي كه دادگاه بدوي تشكيل شده بود، ارجاع شده است .
لطفا بفرمائيد بمنظور طرح دادخواست ابطال اسناد كي بايد اقدام كنم آيا بايد منتظر راي دادگاه اجراي احكام باشم ويا مي توانم قبل ايشان نيز به استناد راي هاي دادگاه هاي بدوي وتجديد نظر اقدام كنم؟
لازم بذكر است ملك بنده از طريق متهم ، دو دست از طريق وكالتنامه به غير ونهايتا نفر آخربه استناد وكالتنامه اي كه اخذ نموده، انتقال قطعي به نام خود داده است واين افراد طرف دعواي كيفري بنده نيستند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر میتوانید بلافاصله دادخواست مطرح نمایید
شما باید دادخواست بطلان معامله و ابطال سند رسمی به شماره .... اقامه نمایید
و باید تمام ایادی قبلی طرف دعوا قرار بگیرند
و باید ابطال تمام وکالتنامه ها درخواست گردد
و ...

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از صدور حکم قطعی کلاهبرداری میتوانید دادخواست ابطال بدید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اول کلاهبرداری و ابطال سپس احقاق حق

هادی منافزاده

جناب آقای هادی منافزاده :

با سلام.بعد قطعیت رای و با صدور اجرائیه از طریق واحد اجرای احکام اقدام کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در مرحله اجرای احکام حکم فقط اجرا می‌شود و قرار نیست حکم جدیدی صادر شود تا منتظر آن بمانید همین حالا هم �‌توانید با استناد به احکام بدوی و تجدید نظر نسبت به اقامه دعوای ابطال اسناد به طرفیت تمام ایادی سابق طرفیت تمام عیادی سابق اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست اعلام بطلان معامله و ابطال سند رسمی بطرفیت کلیه ایادی قبل

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اکنون امکان‌طرح‌دع‌وا حقوقی مهیاست
اقدام نمایید