مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

متوفی خانه ای دارد که بدون وصیتنامه ودارای دوبسروسه دختر میباشدیکی ازبسرها4 ماه بعد فوت کرد سپوالاین هست آیافرزند بسرفوت کرده سهمی ازارث میبرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اموال متوفی بین فرزندان خود تقسیم می شود که سهم فرزندان پسر دو برابر دختر است.
یکی از پسرها که چهار ماه بعد فوت کرد او نیز ارث می برد و اموال وی نیز بین وراث وی تقسیم می شود.
اگر فرزند نداشته باشد اموال و سهم الارث وی بین خواهر و برادرانش تقسیم می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه فرزند پسر در زمان فوت پدر در قید حیات بوده است بنابراین طبق قانون ارث خواهد برد.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

سلام بله اندازه سهم پدرش ارث میبرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گواهی حصر وراثت باید گرفته شود و سپس مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است