مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از امضای سفید

مطلبی در مبایعه نامه اضافه شده که مطلب در یکسال گذشته نوشته شده اما طرف ادعا داشت که در سال 95 نوشته شده
و با درخواست هر دو طرف به کارشناسان رسمی داده شد که هم کارشناسی یک نفره و هم کارشناسی سه نفره ادعا داشتند که مربوط به سال 95 یعنی با اختلاف 5 سال است
آیا ممکنه این اختلاف زمان قابل تشخیص نباشه و من در حال حاضر چکار کنم با وجود اینکه رای قطعی علیه بنده صادر گردید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. بصورت دقیق بعضا امکان تشخیص بازه زمانی ممکن است وجود نداشته باشد.
راهکارنیازمند بررسی پرونده و اسناد ومدارک است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال رأی قطعی صادر گردیده است و حکم بایستی به اجراء گذاشته شود.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام:؛ شما باید زمانی که فرصت داشتید وکیل استخدام می کردید یا دفاع موثر میداشتید الان که حکم قطعی شده نوش دارو بعد از مرگ سهراب!!

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به بررسی موضوع دارد پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت صدور حکم قطعی رای قابل اجرا است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کارشناسان نظر واحد میدهند و اگر نظر یکی از آنها با دیگری مثلا کارشناسی 5 نفره یا 3 نفره نظر واحد نداشته باشند نظر اولویت را دادگاه ملاک قرار مبدهد هرچند کلا دادگاه الزامی ندارد که نظر کارشناس را ملاک صدور رای قرار دهد ولی معمولا در وادی عمل اینگونه عمل میشود