مشاوره حقوقی رایگان - کانال همسریابی

با سلام ببخشیم یک سوال داشتم در کانال همسریابی در... ازدواج ارامش یک فرم خام میدی وقتی پر میکنی هزینه میدی وتا سه ماه تمدید میشه واینکه طبق قوانین داردند واینکه به ادمین پیام میدم کانال مدیر خانم ها ومدیر آقایان اما تا نخوای تو کانال نمیزاره بعد معرفی می‌کنند وبعدش باید تحقیق کنید از حرم پرسیدم طبق شرایطی شرعی اشکال ندارد ایا قانونی هست؟؟ این کانال ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به این سؤال در گذشته پاسخ داده شده است.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ اولا کانال در کدام اپلیکیشن فعالیت دارد؟ دوما معرفی اشخاص و اشنایی از این طریق با قصد ازدواج از نظر قانون ایراد ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اخذ مجوزات لازم اقدام شود ایرادی ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید پیگیری کنید که سایت آنها مجوز قانونی دارد که معمولا ندارند

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر شکایت ازاین گونه کانال ها بسیار زیاد است