مشاوره حقوقی رایگان - کانال همسریابی

کانال همسریابی ایا قانونی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اکثر کانال های صیغه یابی کلاهبردار هستند و با اخذ وجه کلاهبرداری می کنند و کسی را نیز معرفی نمی کنند.
توجه داشته باشید به فرض محال حتی اگر کسی را معرفی کنند این عمل رابطه نامشروع محسوب می شود.
کسی که یک روز صیغه مسی می شود و رابطه برقرار می شود باید عده نگه دارد و سپس اگر خواست صیغه شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کانال همسریابی معمولاً کلاهبرداری است و افرادی فرصت‌طلب، چنین کانال‌هایی را مدیریت می‌کنند.
توصیه بر این است که عضو کانال همسریابی نشوید.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود

قانونی در موردش وجود ندارد اما اگر از طریق ان ایجاد روابط نامشروع شود جرم است.

اما همه این ها کلاهبرداریه و با دریافت مبلغ ها کوچک که ارزش پیگیری هم ندارد از ملت کلاهبرداری می کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با اخذ مجوزات لازم آری