مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ابطال سند

با سلام و احترام
عموی بنده حدود چهار ماه قبل فوت کرده و از آنجایی که ایشان فرزندی ندارند، تنها وراثشان، همسر و دو برادرشان هستند.
به تازگی متوجه شدیم که ایشان قبل از فوت، منزل و ماشین خود را به فرد دیگری، انتقال سند داده اند. اما هنوز همسر ایشان (زن عموی بنده) در آن منزل سکونت دارند و فرد گیرنده ، هیچگونه تصرف و قبضی در مورد خانه انجام نداده است.
اما اطلاع دقیقی نداریم که تحت چه توافق و معاهده ای این انتقال سندها صورت گرفته، آیا مبایعه نامه ای تنظیم شده و یا آیا هبه نامه ای تنظیم شده یا خیر؟
آیا در صورت عدم تنظیم هبه نامه و یا مبایعه نامه رسمی، میتوان برای ابطال سند اقدام کرد؟

پاسخ ها :

جواد قدوسی

جناب آقای جواد قدوسی :

سلام
امکان داره سند با وکالتنامه ای که عمویتان به خریدار داده صادر شده باشد جهت احراز موضوع ابتدا اظهارنامه ای برای خریدار بفرستید و نسخه ای از وکالتنامه را جهت بررسی بیشتر تحویل بگیرید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
انتقال تحت هر عنوانی امکان‌پذیر است و لزوماً نبایستی در قالب عقد هبه یا عقد بیع باشد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مستندات و مدارک باید ملاحظه گردد

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود

ابطال سند رسمی به این سادگی ها نیست و باید یک علت مانند جعل یا مثلا سو استفاده ایشان از عمو شما اثبات شود.

اگر با ارداه خودشان بوده خیر

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، شما از هیچ چیزی اطلاع ندارید بعد توقع دارید پاسخ وکلا دقیق باشد؟ نمی دانید نقل وانتقال به چه نحو بوده و...!!! بعد از اطلاع از اسناد و نحوه انتقالات و... با وکیل مشورت حضوری داشته باشید. که البته ذی سمت هم شما نیستید و وراث هستند.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ اگر انتقال سند قانونی باشد دارنده سند مالک محسوب می‌شود مگر خلاف آن ثابت شود .

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام بسته به نوع قرارداد فی مابین و مفاد آن است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام شما چه سندی رامی خواهیدباطل کنید اگراموال باسند رسمی انتقال داده شده باشد خیرنمی توانید اقدام قانونی داشته باشید مگربه دلایل ازقبیل محجوریت و....آن هم بعدازاثبات در دادگاه به نظر بنده شماباید ازان فردمدارک انتقال را بخواهید وبعدازرویت مدارک متناسب با آنها اقدامات لازم را انجام دهید باحدس وگمان کاریه درستی پیش نمی رود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید طرف مقابل باید وقوع معامله را اثبات کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اینکه مبایعه نامه یا هبه نامه ای تنظیم شده یا نه ما علم غیب نداریم .
سند رسمی به راحتی قابل ابطال نیست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام نیاز به بررسی مدارک دارد پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید کامل و دقیق بررسی کنیم مسائل ملکی پرونده های حساسی هستند نوع خواسته خیلی مهم است