مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام خسته نباشی خدمت وکلای گرامی زوجه هستم مدت 4سال عقد هستم دادخواست نفقه معوقه جاریه به اجرا گذاشتم زوج قسطی پرداخت کرد کارشناس نفقه ماه 1میلیون تعیین کرد الان 7ماه که زوج نفقه هفته ای 50 هزار تومان بحساب واریز میکند چه اقدامی میتونم انجام بدم ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید باتشکر از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبلاً درخواست صدور اجرائیه نداده اید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و درخواست صدور اجرائیه بدهید و از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه حضورا از از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام مربوطه، مراتب عدم اجرای حکم را اعلام نمائید تا نسبت به صدور حکم جلب محکوم‌علیه اقدام شود.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از طریق اجرای احکام پیگیر شوید

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام، اولا می توانید با توجه به تورم موجود دادخواست افزایش نفقه بدهید و دوما از طریق اجرای احکام که رای در آن شعبه اجرایی می شود اقدام موثر انجام دهید یا اگر همسر تمکن مالی دارد و پرداخت نمی کند بعنوان عدم پرداخت نفقه شکایت کیفری کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطاب قرای دادگاه به اجرای احکام مراجعه و پول را دریافت نمایید . اگر به حساب خودتان طبق حکم واریز می نماید اقدامی متصور نیست . سال بعد می توانید دادخواست تعدیل نفقه را ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به شعبه اجرای احکام ، مراجعه و درخواست جلب زوج را نمایید

شما میتوانید دادخواست تعدیل اقساط را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید و از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
اگر قبلاً درخواست صدور اجرائیه داده اید مجدد لازم نیست و حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.