مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید یک واحد آپارتمان

باسلام من در برج 8 سال 1401 یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم باموعد تحویل برج 3 سال 1403 ولی الان که دربرج 8 سال 1402 هستیم ساختمان بدون پیشرفت مونده تقریبا حدود 7 ماه کی میتونم به مراجعه قضایی مراجعه کنم وشکایت خودم تقدیم دادگاه کنم ساختمان هنوز نمازده نشده وکار برق کشی لوله کشی گاز و سفت کاری و سرامیک هنوزانجام نشده وسقف طبقه آخرم هنوز زده نشده

پاسخ ها :

جواد قدوسی

جناب آقای جواد قدوسی :

سلام
در موعد تحویل ، برج 3 ، 1403 ملک را تامین دلیل نموده و درخواست الزام به انجام تعهد را به دادگاه بدهید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلایل موجود در متن سؤال است که توصیه اکید بر این است که قراردادها به شکل کلی تنظیم نشود و به شکل مرحله به مرحله تنظیم شود تا اگر در هر مرحله‌ای، متعهد به تعهد خود عمل نکرد بتوان از طریق مراجع قضایی اقدام کرد.
فی‌الحال با عنایت به اینکه موعد اجرای تعهدات تا سال 1403 می‌باشد ناچاراً بایستی تا آن زمان شکیبا باشید و سپس اقدام به طرح دعوی بفرمائید.

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود الان شکایت نکنید اظهارنامه دهید به سازنده مبنی بر اینکه در صورت تاخیر باید خسارت پرداخت کند.

محمد علی جعفری پور

جناب آقای محمد علی جعفری پور :

با سلام
ابتدا اقدام به تامین دلیل نمایید و سپس بابت الزام و اخذ خسارت اقدام نمائید

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ بهتر است جلسه حضوری با وکیل داشته باشید و قرارداد فی مابین خود و متعهد را به رویت وکیل برسانید تا ابعاد قرارداد به درستی بررسی شود. اما جدا از این بحث ساخت و ساز و تعهد تحویل املاک عرفی دارد که اگر قرارداد هم ندارید یا در قرار تاریخ تحویل معین نشده با نظر کارشناس و... می توانید احقاق حق کنید و الزام شخص را به تعهد فی مابین بخواهید و...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق تامین دلیل وضعیت موجود پروژه را مستندسازی و صورت برداری می کنیم و سپس اقدامات قانونی را انجام دهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ طبق شرایط قرارداد بعد از سپری شدن موعد تحویل

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در پایان مدت تعهد ،اگر به تعهدات خود عمل ننمود می توانید الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید ، البته ملاک مفاد قرارداد و شروط آن می باشد

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید سپس دادخواست الزام به ایفا تعهد مطرح نمایید چنانچه در قرارداد وجه التزام پیش بینی شده است میتوانید مطالبه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه چه زمانی طرح دعوی کنید مهم نیست مهم اثبات موضوع است بر همین اساس اول باید بیع نانه شما را رویت کنیم

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
تا موعد تحویل حق مراجعه به مرجع قضایی نخواهید داشت.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ اگر قرارداد دارید با سند قرارداد حضورا از وکیل مشورت بگیرید و اینکه درصورت گذشت تاریخ تحویل قراردادی الزام شخص رو از دادگاه بخواید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هریک از کارها را در موعد خود انجام نداده الزامش را از دادگاه بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما تا قبل از پایان مدت تسلیم ساختمان ، نمیتوانید دادخواست اقامه نمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه سر موعد واحد تحویل شما نشد می توانید به مراجع قضایی مراجعه کنید.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تاریخ تحویل گذشته میتوانید به موجب قرارداد تعهدات فروشنده را بخواهید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اظهارنامه ارسال کنید و تا موعد تحویل منتظر بمانید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ طبق قرارداد بعد از گذشت زمان تحویل

جواد  ابراهيم پورآذر

جناب آقای جواد ابراهيم پورآذر :

سلام کاربر محترم دادگاه
شما قبل اتمام مهلت تحویل نمی توانید اقدامی بکنید مگراینکه درقراردادپیش فروش زمان بندی انجام کارهای ساختمان راپیش بینی کرده باشید دراین صورت چنانچه فروشنده از برنامه عقب باشد می توانید اقدام تامین دلیل کرده سپس اقدام قانونی بکنید واگرخسارت هم درقرارداددرنظر کرفته شده باشدمی توانید مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بعد از پایان مدت تسلیم ساختمان ، شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید