مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام خوب هستيد ببخشيد بنده دارای سابقه سکته قلبی و بالن گذاری هستم و حتی کمسیون پزشکی به دلیل نارسایی قلبی (30درصد) تاییدیه باطری را هم صادر کرده است در حال حاضر بعد از فوت شوهرم مادربزرگ فرزند دو ساله ام تقاضاي ملاقات با نوه داده دادگاه بدون توجه به وضعیت بیماری بنده رای به ملاقات هر دو هفته یکبار به مدت 6 ساعت در منزل مادربزرگ بدون حضور بنده صادر کرده. بنده دچار استرس و اضطراب شدید به طوری که دکتر بنده گواهی داده استرس و اظطراب منجر به تشدید بیماری بنده می‌شود و حتی امکان حمله قلبی وجود دارد . بنده مانع ملاقات نمیخوام باشم فقط میگم ملاقات در مجتمع آفتاب که مورد تایید قوه قضاییه و در حضور خودم و مددکار اجتماعی باشه خواهشا راهنمایی کنید بنده باید چکار کنم .

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تشخیص این امر بر عهده مقام رسیدگی‌کننده است که اولویت بر اساس مصلحت طفل تعیین خواهد شد.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

قاضي تعيين مدت زمان و مكان را مي نمايند ولا غير

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که رای قطعی نشده مستدل ومستند تجدیدنظرخواهی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید درخواست تغییر ساعت و مکان ملاقات با فرزند نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر رای صادره مهلت اعتراض دارد تجدید نظر خواهی کنید. درصورت اتمام مهلت، مراتب را طی لایحه ای به اجرای احکام اعلام کنید

محمد علی جعفری پور

جناب آقای محمد علی جعفری پور :

با سلام نحوه و چگونگی ملاقات در صورت عدم توافق بستگی به نظر قاضی پرونده دارد.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرودمراتب از طریق دادگاه مذکور پیگیر شود.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با دادگاه رسیدگی کننده است. لیکن می توانید تقاضای خود را به دادگاه ارائه دهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مهلت مقرر به علت عدم توجه قاضی به ادله ابرازی تجدید نظرخواهی نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد، لیکن می توانید تقاضای خود را به قاضی ارائه دهید . موافقت با قاضی است

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

میتوانید به رای اعتراض نمایید یا مجددا درخواست نمایید تا زمان و مکان ملاقات تغییر کند

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
بله ، در صورتی که شرایط لازم را داشته باشند می توانند نسبت به اخذ فرزند خواندگی کودکان بی سرپرست اقدام کنند اما زوجینی که فرزندی ندارند برای سرپرستی نسبت به این والدین اولویت دارند.

مهدي طيرانيان كريميان

جناب آقای مهدي طيرانيان كريميان :

با سلام؛ اگر این موضوع را به دادگاه گفتید و ترتیب اثر نداده اند و الان رای بدوی داده شده و مدت اعتراض دارید در مرحله تجدیدنظرمطرح کنید وگرنه شعبه اجرای حکم بروید و با ادله و مستندات درخواست خود را به قاضی بگید و...

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اعتراض کنید ولی حق مادربزرگه که نوه ش را در منزل خودش ببیند

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. ملاقات در هر کجا که باشد باید سر ساعت فرزند را تحویل دهید و سر ساعت تحویل بگیرید و نیازی به حضور شما نیست.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
https://eitaa.com/RezaAmiriZadeh_09123532748

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که ملاقات فرزند در خانه مادربزرگ بر خلاف مصلحت طفل است به دادگاه خانواده اعلام نمائید تا در این خصوص، اعمال نظر شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه باید پیگیری و تقاضای تغییر محل کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست تغییر مکان ملاقات یا با توافق و یا رای دادگاه باشید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

اگر مهلت اعنراض دارد به رای اعتراض کنید
در غیر اینصورت میتوانید دادخواست بدهید
ولی به احتمال زیاد مورد موافقت قرار نمیگیرد

جواد قدوسی

جناب آقای جواد قدوسی :

سلام
برای تغییر ساعت و مکان ملاقات :
1_بهترین گزینه توافق با مادربزرگ طفل است
2_ در صورت عدم توافق ، به دادگاه مراجعه نموده و از قاضی درخواست رسیدگی کنید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه به راحتی قابل نقض است چون به مصلحت طفل دو ساله نیست که هر دو هفته 6 ساعت در مکانی باشد که برایش غریب است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر وقت اعتراض باقی است به حکم صادره به استناد مدارکی که دارید و عدم توجه رئیس دادگاه بدوی درخواست تجدیدنظرخواهی نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مکان و میزان ملاقات را قاضی تعیین میکند

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

درخواست خود را با توجه به شرایط به انضمام مدارک موجود پزشکی طی یک لایحه به دادگاه ارائه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم می‌توانید با وجود ادله و مدارک دادخواست تغییر مکان ملاقات فرزند را اقامه نمایید