مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه وصول مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید. حضور شاهد برای امضای اقرار نامه ضروری هست؟ و حتما باید مرد باشن؟ چون تنها شاهد مردی که من دارم پسر خاله هام هستن، آیا ایشون میتونن شاهد باشن ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال توصیه می شود به دفتر اسناد رسمی مراجعه و بدون نیاز به حضور شاهد ، اقرار نامه رسمی تنظیم نمائید.

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام برای اثبات امور مالی شهادت 2 شاهد مرد کافیست ولیکن برای پیشگیری از اختلافات احتمالی در آینده حسب راهنمایی همکار بنده در دفتر اسناد رسمی سند مذکور تنظیم شود.