مشاوره حقوقی رایگان - خروج غیر قانونی از کشور

من سربازی نرفتم و غیر قانونی اومدم ترکیه الان میخوام برگردم ایران باید چگونه برگردم چون پاسپورت اینا ندارم و وقتی برگردم ایران چه اتفاقی می افته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سفارت ایران موضوع را پیگیری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز درصورتی که هنگام خروج شما از کشورمشمول نبوده اید وفق ماده 35 قانون گذرنامه مصوب 1351 که بترتیب زیر اصلاح گردیده ماده 35- هر ایرانی که از نقاط غیرمجاز وارد کشور شده یا از کشور خارج شود به 2 ماه تا یک سال حبس و یا جریمه نقدی از 000 /000 /24 تا 000 /000 /100 ریال محکوم میگردد.دراین حالت شما مرتکب تنها یک جرم هستید اما در صورتی که هنگام خروج از کشور مشمول بوده اید جرم غیبت از سربازی نیز بدان افزوده می گردد ودر اجرای حکم مجازات جمع نمی گردد بلکه تنها مجازات بیشتر اجرا می گردد . موفق باشید