مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن درختان پوسیده و افتاده

درختی در معبر عمومی و پیاده رو به علت پوسیدگی ریشه و بدون دخالت فردی افتاده ولی خسارتی به کسی وارد نشده و بعد از گذشت چند روز شهرداری هم درخت را نبرده و همچنین درخت دارای پلاک نیست آیا می‌توانم درخت را بردارم یا جرم است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز برای چیدن ریشه های خشکیده درخت های در معابر عمومی نیز لازم است از شهرداری مجوز کسب کنید درغیر اینصورت مرتکب جرم ومشمول مجازات خواهد بود علی ایحال برخی درختان شهر از سوی شهرداری صاحب شناسنامه و هویت شده‌اند. این را بدانید که برای جرم دانستن قطع درختان شهر، این که درخت قطع شده دارای شناسنامه باشد و شناسنامه هم ابلاغ شده باشد، شرط نیست و قطع درختان بدون شناسنامه هم جرم شناخته می‌شود. کسی که دست به این کار می زند علاوه بر جریمه نقدی که از سوی شهرداری تعیین می گرددرا براساس قانون مجازات اسلامی تا 6 ماه می‌توان روانه زندان کرد.موفق باشید