مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه موبایل

سلام موبایلم رو با انتقال مالکیت و وسایل با موبایل شخص دیگری معاوضه کردم اما او موبایلی غیر از موبایل خودش را برای من انتقال مالکیت داد و من متوجه این موضوع نشدم و حالا هم حاضر به انتقال مالکیت ( پول مفت میخواد ) نیست و مالکیت هم ل نام خودشه ؛ تکلیف چیست ؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست بدهید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز درصورتی که دلائل کافی ومحکمه پسندی بر معاوضه دارید با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیکی قضائی دادخواستی با خواسته الزام به انتقال گوشی تلفن همراه با مشخصات مندرج در لیبل گوشی بطرفیت شخص مدنظربثت برسانید واز طریق دادگاه کار را پیگیری کنید موفق باشید .