مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت موبایل

سلام بنده از طریق آگهی اینترنتی موبایل خود را معاوضه کردم با یه شخص دیگه
بعد از 5 ماه اون شخص اومده و میگه قطعات گوشی من تعویضیه و میخواد شکایت کنه
همچنین به دروغ میگن که من عکسای شخصیشون رو نگه داشتم
آیا با گذشت این مدت هنوز حق شکایت دارن ؟
معامله در بهمن ماه 1399 انجام شده است و میگه از اون موقع استفاده نکردم الان فهمیدم خرابه

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

درصورت وجود ادله و مدارک میتواند شکایت کند ولی باید ادعای خود را اثبات نماید