مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج نظامی با اتباع افغان

سلام من یک دانشجو افسری هستم
میخواستم ببینم چگونه میتونم با فردی که اتباع افغان هست ازدواج کنم؟
میشه لطفا یک راه بهم نشون بدید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا نیروهای مسلح با این مورد که شما با فردی که ایرانی نیست ازدواج کنید موافقت نمیکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در مورد ازدواج افراد نظامی ، باید همسر شما به سازمان معرفی گردد و سازمان موافقت نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق استانداری شهرستان خود موضوع را پیگیر نمایند

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
به طور كلي ازدواج نظاميان با اتباع بيگانه ممنوع بوده و مانع ترفيع شغلي خواهد شد
زيرا بسياري از موارد جاسوسي در جهان توسط دختران و زنان جاسوس مي باشد؛
در صورت وجود دلايل ويژه و خاص حتما نيازمند استعلام و مجوز حفاظت اطلاعات
يگان خدمتي است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ازدواج مانعی ندارید اگر ارگان مورد نظر شرایطی را در نظر گرفته می‌بایست از نیروی انتظامی پیگیری شوید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد باید ارگان مربوطه مجوز را صادر کند

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
طبق قانون مجازات نیروهای مسلح ازدواج با اتباع سبب لغودستور است ومجارات دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید مورد موافقت قرار گیرد