مشاوره حقوقی رایگان - طلای امانت

باسلام
خسته نباشید.منوشوهرم س سال باهم زندگی کردیم الان که میخوایم جداشیم.ایشون ادعاکردن که50گرم طلاامانت به من دادن درصورتی که امانت نبوده.هبه بوده هدایای سرعقدعکس وفیلمشونم موجوده.منم تواین مدت همه روعوض کردم مثلااگه سرویس بوده دادم تک پوش والنگوگرفتم ..
حالاسوالم ازشمااینه باتوجه به اینکه من طلاهاروتعویض کردم بازهم شوهرم میتونه بگه رجوع کردم از هبه؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر اصولا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
البته ابتدا باید هبه طلاها اثبات گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید