مشاوره حقوقی رایگان - ملک هبه ای

با سلام پدرم 6 دانگ ملکی رو وکالت فروش محضری (با تمام اختیارات رهن اجاره ساخت فروش ... و این که حتی به نام هرکی که خواستم میتونم بزنم این موارد تو بند وکالت نامه قید شده) به من داد منم چون مادرم از پدرم جدا شدن سند رو به اسم مادرم زدم الان خونه تخریب شده در مرحله ساخت پدرم میگه با وکیل صحبت کردم گفته هم میتونی جلوی ساخت رو بگیری هم کلا خونه رو ازشون پس بگیری!؟ از لحاظ قانونی ممکن؟ ملک به صورت هبه به من واگذار شده پولی رد و بدل نشده اما تمام مراحل قانونی و محضری بوده که سند هم خورده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده پدرتان نمی تواند پس بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هبه بوده است خیر قابل رجوع نمی‌باشد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام اگر وکالت به نام شما بوده و بعدا به نام دیگری انتقال داده اید به نظر امکان رجوع از هبه وجود نداشته باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی توانند چون اولا هبه بین پدر و فرزند بوده بعد هم منتقل شده پس امکان رجوع از هبه نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وفق ماده 803
قابل رجوع نیست.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام خیر پدرت نمی تونه کاری کنه اگر سند را به مادرت انتقال داده باشی