مشاوره حقوقی رایگان - درمورد موتور و پلاک موتور هستش

سلام یه موتور سال 80 هستش که نو گرفته بودیم از مغازه ولی متاسفانه پدر بزرگم نبرده پلاک کنه و برده داخل روستا سوار بشه و بدردش نمیخورد پلاک.. چند ساله گذشته.. و متاسفانه فوت کرده و موتور 2سند هستش و تنه و کارتل موتور داخل برگه سند خورده همراه با مهر و امضای شرکت و امضا و اسم پدر بزرگم ولی متاسفانه پلاک قدیم و جدید داخل برگه سند نخورده و داخل شهر میخوام بیارم سوار بنظرتون چیکار باید کنم؟ ٱیا میتونم بدون پلاک ولی کپی سند داشته باشم تردد کنم؟ یا اگه میخوام پلاک بگیرم میتونم؟؟ به اسم پدر بزرگم هستش .. چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که پلیس توقیف نماید نمی‌توانید آن را خارج کنید مگر به صورت قانونی برای مالکیت آن ابتدا اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه مدل موتور سیکلت برای سال 1380 است تعویض پلاک صورت نخواهد پذیرفت. مضافاً بر اینکه صرف در اختیار داشتن کپی سند، موجبی برای تردد قانونی شما در سطح شهر را فراهم نمی‌آورد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
باید به پلیس راهور مراجعه کنید
با گواهی انحصار ورثه و وکالت از سایر وراث، میتوانید پلاک کنید بعد از آن تردد کنید