مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه بدوی

با سلام
اینجانب به رای دادگاه بدوی اعتراض زدم بعبارتی تجدیدنظرخواهی کردم یه پیامک اومد که ثبت شد بعد الان داخل روند پرونده تو دادگاه بدوی نوشته وقت نظارت به تاریخ فلان تعیین شد و هنوز پیامکی مبنی بر تبادل لوایح ارسال نشده یعنی چی وقت نظارت به تاریخ فلان تعیین شد من اعتراض کردم و دیگه کاری به شعبه بدوی نداره سپاس

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
تبادل لوایح ممکن است در روند پرونده درج نشود اما وقت نظارت مشخص میشود تا در زمان خود به دادگاه تجدیدنظر ارسال شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وقت نظارت از امور مربوط به شعبه می‌باشد زمانی که شخصی تجدید نظر خواهیم می‌نماید بعد از اینکه ثبت شد برای او لایحه تبادل لوایح ارسال می‌شود لذا می‌توانید به شعبه دادگاه بدوی مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قبل از ارسال پرونده به دادگاه تجدیدنظر، مهلتی 10 روزه برای تبادل لوایح در نظر گرفته می‌شود تا طرف مقابل نیز در صورت تمایل، لایحه دفاعیه ارائه دهد. بعد از گذشت این مدت، پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال خواهد شد.