مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف کی میباشد

سلام پسر من همگام دور زدن در یک بلوار موقعی که ایستاده بوده یک ماشین از جنوب به شمال بلوار با سرعت میابد و با سپر ماشین سایش ایجاد میکند بعد کنترل خود را از دست داده و با ماشینهای کنار بلوار که پارک کرده بودن برخورد و در نهایت داخل جوب میافتد و پسر من چون خسارتی زیاد ندیده میآید حال او گفته که به من زده و فرار کرده شما بگویید حق با کی است و من چکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع بایستی توسط کارشناس تصادفات کارشناسی گردد. که نتیجه کارشناسی نیز قابل اعتراض میباشد.