مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام مدنی

مورث بنده بدهکار بوده سالهای قبل طلبکاران به مرحله اجرای حکم رسیدند و بنده همان سال اموال متوفی را به اجرای احکام معرفی کردم اما وقفه‌ای در اجرا افتاد تا اینکه امسال یکی دیگر از طلبکاران به اجرای حکم رسید .سوال بنده این است آیا اجرای احکام به ترتیب احکام صادر شده اموال متوفی را می‌فروشد و به طلبکاران میدهد یعنی اول آن طلبکارانی که سالها قبل حکم گرفتند به آنها پرداخت میشود و بعد نوبت آخرین طلبکار که جدیدا حکم گرفته پرداخت میشود ویا اصلا ترتیب خاصی ندارد هر طلبکاری که زودتر اقدام کند به طلب خود می‌رسد با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طلبکاران به ترتیب تاریخ توقیف اموال ، حق تقدم خواهند داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر طلبکاری که مالی از محکوم علیه توقیف ‌رده باشد بر سایرین مقدم است