مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ارسال ابلاغیه بعد رای دادگاه

سلام بنده و خواهر و برادرام زمینی در همدان داشتیم که داخلش پارک ساخته شده و بعد پیدا کردن سند و دادخواست رای مثبت دادگاه را گرفتیم ، خواستم بدونم چند روز به طور معمول باید منتظر جواب و پیامک باشیم ، و حداکثر زمانی که ممکن است طول بکشد چه قدر است . با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از تاریخ ابلاغ به طرفین درصورتیکه رای حضوری باشد 20 روز مهلت اعتراض دارند که درصورت اعتراض، پرونده به دادگاه تجدید نظر جهت رسیدگی مجدد ارجاع میگردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمان در دادگاه قابل پیش بینی نیست