مشاوره حقوقی رایگان - وارد نمودن خسارت به ثالث در زمان انجام تعهد

با سلام فردی که تعمیرکار لوله بازکنی میباشد با تعیین مبلغ دومیلیون تومان تلفنی متعهد شده که لوله زانویی شکل سرویس بهداشتی را از سقف کاذب طبقه پایین تعویض نماید پس از انجام کار وگذشتن چند روزی که برای اطمینان از عدم وجود نشتی گذشته است برای بستن سقف کاذب مذکور حاضر نشده و گفته که کارش فقط تعویض لوله زانویی سیفون بوده که انجام شده است از طرف دیگر سقف کاذب طبقه پایین را هم در اثر بی احتیاطی با شعله آسیب زده که مالک طبقه پایین خواهان مرمت سقف و تعویض پنلهای پلاستیکی که در اثر شعله سوخته است شده اکنون تعمیر کار فوق از یک طرف درخواست مبلغ دومیلیون اجرت خودراداردودربرابر دو میلیون خسارتی که به سقف طبقه پایین وارد کرده پاسخگو نیست وفقط استناد میکند که چون ایراد خسارت عمدی نبوده پس نباید خسارت بپردازد و یا سقف کاذب سوخته را تعمیر کند لطفا با توجه به سو استفاده سرویسکار مذکور از اینکه محل مسکونی است و میتواند ایجاد مزاحمت به بهانه اجرت کارش نماید راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید کارشناسی گردد
و تعمیرکار از بابت خسارات وارده مسئولیت خواهد داشت