مشاوره حقوقی رایگان - ندادن قولنامه ماشین به فروشنده

با عرض سلام و احترام .بنده 2 روز پیش پرسیدم فروختم به بنگاهی همه کارای اداری انجام دادم خلافی عوارض مالیات هرچی که مربوط باشه انجام شده ولی نه کپی گرفتم ازشون نه عکسی وکالت سه ماهه به بنگاهی دادم تو دفتر خانه اونجا هم هیچ کپی ازشون ندارم آخر سر هم بنگاهی یه قولنامه تک برگی نوشت که من ماشین فروختم بهش ولی بازم قولنامه دست من نیست .کل پول رو گرفتم ازشون .سوالم اینکه بنگاه میتونه منو اذیت کنه از رو قولنامه؟چون من هیچ مدرکی ازشون ندارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ممکن است. جهت اخذ مبایعه نامه مراجعه کنید. درصورت ندادن به اتحادیه طرح موضوع کنید.