مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل خدمت توسط مدیریت

با سلام بنده در یکی از ادارات دولتی مشغول به کار هستم و پست سازمانی من در شهر محل سکونتم می باشد و به دلایلی دل بخواهی و نا معلوم از طرف مدیر مجموعه اقدام به تعویض پست سازمانی من به شهر دیگر که فاصله 100 کیلومتر با محل سکونت بنده دارد . آیا این کار خارج از چارچوب اداری می‌باشد

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود مدیر میتواند ولیکن میتوانید از طریق دیوان اقدام کنید