مشاوره حقوقی رایگان - باسلام . خسارت ایزوگام خانه ناشی از ساخت و ساز همسایه

همسایه من از پشت بام خانه من برای ساخت وساز طبقه دومش استفاده نموده ومتاسفانه سیمان وبتون زیادی روی پشت بام وایزوگام من چسبیده و باعث صدمه به ایزوگام خونه من شده ودر زمستان گذشته باعث ریزش ونفوذ آب ازسقف خونه شده وسفید کاری من خراب شده است.
ازطرفی الان برای تعمیر ایزوگام اگر بخواهم سیمان پشت بام را جدا کنم باعث تخریب بیشتر وکندن ایزوگام می شود لطف کنید راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا معایب و میزان خسارات تعیین گردد و
و دادخواست مطالبه خسارت را مطرح نمایید