مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین

سلام.من یه 6000هزار متر زمین را نزدیک به 12ساله کاشت و برداشت میکنم..شخصی که این زمین رو به من داده با من قرارداد یا اجاره نامه نمی نویسد و من مجبور میشوم برای خرید کود زمین به صورت آزاد خرید کنم و در طول این 12سال این شخص این زمین رو خودش یک بار شخم نزده و کاشت و برداشت نکرده لذا من فکر میکنم این شخص صاحب این زمین نیست و از من 12ساله کلاه برداری می‌کنه و در ادامه میخواستم بدونم که قانون به من اجازه میده این زمین را تصرف کنم یا خیر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بهتراست اسناد مالکیت مالک را رویت کنید وبعد اقدام به کاری کنید.