مشاوره حقوقی رایگان - کاربری مسکونی با حفظ کاربری آموزشی

با سلام
یک زمین چند هزار متری داشتیم که در طرح تفصیلی مقداری از زمین کاربری آموزشی و مقداری کاربری مسکونی داشته و با گرفتن نامه عدم نیاز از آموزش و پرورش استان و توافق با شهرداری برای تفکیک زمین و همچنین با توافق شهرداری با اعمال بند ماده واحده برای گرفتن پروانه ساخت مسکونی با حفظ کاربری آموزشی ، الان که چندین زمین فروخته شده و به قسمت پرداخت مبالغ پروانه در شهرداری رسیده ،قسمت درآمد یک بند به نام (بهره برداری ) اضافه کردن و مبلغ 100 میلیون تومان بابت اینکه در کاربری آموزشی میخواهیم ساخت مسکونی انجام بدیم درخواست کرده ، ما گفتیم که نمیخواهیم تغییر کاربری بدهیم و طبق توافق نامه با حفظ کاربری آموزشی میخواهیم مسکونی بسازیم ،میگن برای همین کار باید هزینه بهره برداری رو پرداخت کنید ،
درصورتی که یک سال قبل کار ما تموم شد از رئیس شهرسازی ، رئیس درآمد و معاون و چند نفر دیگر به صراحت پرسیدیم که آیا بابت حفظ آموزشی و ساخت مسکونی هزینه به ما میخوره ،همگی گفتن نه ، لطف کنید راهنمایی کنید ، که آیا چنین بندی وجود دارد ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع قابل طرح در دیوان عدالت می باشد.