مشاوره حقوقی رایگان - وارد کردن خسارت در زمان انجام کار

سرویسکاری که در زمان تعویض لوله آب با گرفتن شعله به سقف پلاستیکی سرویس حمام آسیب وارد کرده و سوزانده است منکر این خسارت شده و گفته که در زمان کار ایشان عکس گرفته که فقط سیاهی سقف پلاستیکی مشهود است وادعا دارد که سیاهی مربوط دود بوده و با شستن قابل رفع است در حالیکه عکس پس از شستن آثار سوختگی را نشان میده ولی ایشان منکر بوده و به عکس قبل از شستن استناد میکند که در محل مذکور سیاهی دیده میشود چه راهی برای جبران خسارت ایشان میباشد

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید موضوع را تقاضای ارجاع به کارشناسی جهت برآورد و علت یابی خسارت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل نمایید و به طرفیت ایشان مطالبه خسارت نمایید یا از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
از طریق تامین پیگیری شود