مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

باسلام
بنده بابت ضمانت یکی از آشنایان چکی به مبلغ 7میلیون تومان به او دادم و در چک هم درج کردم بابت ضمانت و ایشان پشت چک را امضا کرده و به شخصی داده
بعد از مدتی حکم جلب من صادر شد و در دادگاه مبلغ 2میلیون تومان به صاحب چک پرداخت کردم بنا شد و بنا به درخواست اعسار بنده ماهیانه مبلغ 400 هزار تومان به اقساط پرداخت کنم که دوتا از اقساط را دادم و بعلت بیکاری نتوانستم بقیه را پرداخت کنم حالا صاحب چک حکم جلب مرا گرفته و من نشانی ای از ایشان ندارم تا بتوانم با مذاکره موضوع را حل کنم آیا درخواست اعسار بنده هنوز پابرجاست؟
یعنی هنوز میشود اقساط را پرداخت کرد با توجه به اینکه مدتها از موعد پرداخت آخرین قسط میگذرد؟ و آیا آن شخص میتواند مرا به زندان بیندازد؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نمی توانید پرداخت کنید دادخواست تعدیل بدهید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری