مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق توافقی

آیا با وکالت طلاق توافقی خواهان باید هر دوباشند اگر وکیل زوج که که واسطه باشد وطبق کانون وکلا از حق من دفاع نکرده باشه و حق من رو هر طور به نفع زوجه باشه گرفته با پاسخ گو ضرر زیان وخسارت وارده به من بشه آیا باید از خانمم یا وکیلی که مع والواسطه شده شکایت کنم برای حقم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موضوع را خیلی به صورت کلی مطرح کرده‌اید �نمیتوان دانستن جزئیات نمی‌توان پاسخ دقیقی

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام امکان پیگیری ندارید، مطابق وکالت نامه اقدام شده است