مشاوره حقوقی رایگان - فریب امضا

سلام و سپاس از پاسخگویی من ملکی را به شخصی فروختم او نیز به فرد دیگری
فروخت البته تا بک ماه حق فروش نداشت نفر دوم متوجه شد متنی را نوشتن تعهد دادن پول نزد من در دفترخانه واریز شود از من پای قولنامه خود امضا بدون اثر انگشت گرفتن و ان سند عادی که خود امضا کرده بودن را به من داده بعد از امضای من گفتن قولنامه به نام خانم هست ایشون باید زیر ان سند عادی را امضا می کردند چه شکایتی باید طرح کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
با توجه به توضیحات شما ‌جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده با این شرایط به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت