مشاوره حقوقی رایگان - کارگری و کارفرمایی

با سلام و احترام
نظربه اینکه اینجانب در ساعات آموزشی و غیر آموزشی اشتغال بکار داشتم که کارفرما حق بیمه پرداخت ننموده بود. بموجب دادنامه اداره کار کارفرما محکوم به پرداخت حق بیمه در ساعات آموزشی شد و در مورد ساعات کار غیر آموزشی چون نفیاً و اثباتاً اظهار نظر نکرده بود مجدداً طرح دعوا در خصوص ساعات غیر موزشی اقامه نمودم که اداره کار موضوع را مشمول امر مختومه اعلام کرد. به دیوان عدالت اداری اعتراض نمودم که در مورد امر مختوم به نفع من رای صادر نمود.حال با توجه به این که در مورد ساعات کار غیر آموزشی هنوز اظهار نظری نشده قاعداً نباید مشمول امر مختوم باشد. لطفاً راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.رأی دیوان اداره کار را موظف به رسیدگی نمود.ولیکن اینکه برای شما بیمه محسوب بشود یا خیر مغلوم نیست.یاالله