مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری خودرو

با سلام من پارسال برای یکی از دوستان از یک شرکت خودرو ثبت نام کردم و دوست من پول خودرو را به حساب من واریز کرده و من هم به حساب شرکت در حال حاضر هم همان شرکت منحل شده و مدیران آن در زندان هستن و دوست این جانب به روی من شکایت کرده الان تکلیف چیست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست دردادگاه اثبات بفرمایید که خرید بنام وبه درخواست دوستتان توسط شما انجام شده.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پول را به حساب شما واریز کرده باشد امکان پیگیری موضوع وجود دارد.