مشاوره حقوقی رایگان - رفتار تهدید آمیز

اگر فردی با رفتار و گفتار تهدید آمیز منجر به آسیب روحی وروانی به فردی گردد که نیاز به کمکهای درمانی شود که هنوز هم مشخص نیست که کمکهای درمانی بتواند وضعیت فرد اسیب دیده را بهبود ببخشد یا خیر چگونه میشود احقاق حق شود تا هم فرد خاطی مجازات شود وهم به حق فرد اسیب دیده رسیدگی گردد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست گفتار ورفتار نامبرده بررسی گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قابل مجازات است
اما باید دید رفتار آنان به چه صورت است

بدیهی است، هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به عنوان تهدید میتوان شکایت کرد. رفتار هم باید مورد بررسی قرار بگیرد تا ببینیم تحت عنوان چه جرمی می‌توان آن را جرم انگاری کرد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با اثبات تهدید و با جلب نظر پزشکی قانونی امکان مطالبه خسارات معنوی وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان تهدید میتوان شکایت کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه خسارت و دیه باید طرف مقابل طبق نظر کارشناس مقصر باشد در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.