مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و احترام
بنده یک و نیم سال است پرونده طلاق دارم و دادگاه بدوی رای را به نفع من صادر کرده و بخاطر اعتراض زوج اکنون پرونده در دادگاه تجدید نظر است .
زوج عدم تمکین کرده و مسکن و اثاث تهیه کرده که مورد تایید کارشناس قرار گرفت ولی من تمکین نکردم و ناشزه شدم آیا زوج میتواند از حکم ناشزه شدن من در دادگاه طلاق به نفع خود استفاده کند و نتوانم طلاق بگیرم؟
دادگاه بدوی با توجه به حکم جلبی که از زوج بابت عدم پرداخت نفقه داشتم و اقرار زوج به ازدواج مجددش در یکی از شعب دادگاه و استناد به آن پرونده, رای را به نفع من صادر کرده .
آیا ناشزه شدن من باعث نقض رای دادگاه بدوی در دادگاه تجدیدنظر میشود ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده بایستی بررسی شود. اگر ازدواج دوم بدون رضایت شما و اجازه دادگاه بوده و جز دلایل طلاق شما نیز باشد. احتمال قوی رای طلاق درمراحل بعدی هم به نفع شما خواهد بوذ.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اگر ایشان ازدواج کردند و شما به جهت ازدواج ایشان دادخواست طلاق دادید ناشزه شدن در طلاق تاثیری ندارد و فقط از پرداخت نفقه را منتفی میکند‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال اول شما بله ناشزه بودن زوجه طلاقی که از سمت خود ایشان باشد می‌تواند به ضررشان منتهی شود

در خصوص سوال دوم می‌بایست بررسی شود که مشخص گردد طلاق بر مبنای عسر و حرج بوده یا بر مبنای کراهت

اما نپرداختن نفقه یکی از موارد استناد به طلاق است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر به استناد حکم ناشزه بودن شما درخواست ازدواج مجدد کرده باشد که با طلاق شما موافقت نمیشود سخن بسیار است وگفتگو طرفینی لازم است برا راهنمایی دقیق لطفا تماس بگیرید تا کاملا توجیه شوید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
با توضیحات مذکور, ناشزه بودن شما تاثیری در رای قبلی ندارد