مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت هزینه مشاعات شخصی به عهده کیست ؟

سلام - احتراما من در یک مجتمع 8 واحدی ( 4 طبقه 2 واحدی ) زندگی میکنم . یکی از ساکنین که در طبقه اول زندگی میکند و دارای حیاط خلوت میباشد و پایین این حیاط خلوت چند انباری وجود دارد که انباری ها هم در اختیار خودش میباشند
چند وقت قبل پشت بام را از هزینه تمامی افراد مجتمع ایزوگام نمودیم و ایشان درخواست نمودند که کف حیاطی را که در حال استفاده شخصی خودش میباشد را نیز ایزوگام نماییم و حالا هزینه اش را پرداخت نمیکند و اذعان داشته که حیاط خلوت نیز جزء مشاعات میباشد
این در حالیست که حیاط خلوت بطور کامل در اختیار خودش بوده و امکان استفاده دیگر ساکنین اصلا وجود ندارد
لطفامشخص نمایید هزینه مربوط به ایزوگام حیاط خلوت مورد ذکر شده بعهده کیست ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ا ایشان باید تصرفات خود را بطور کلی رفع کند و از مشاعات همه مالکان استفاده کنند مشاعات متعلق حق همه مالکان است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید وضعیت مشاعات مشخص شود زیرا متعلق به همه میشود