مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فروشنده بخاطر فروش خودرو توقیفی

درود خدمت تمام وکلای عزیز
خدمت شما عرض کنم بنده برج یک امسال خودرویی در دفتر اسناد خریداری کرده و تمام مدارک و خودرو را دراختیار دارم العان متوجه شدم برای تعویض پلاک حکم توقیف دارد
فروشنده هم از صاحب پلاک وکالت دارد ولی وکالتش دو ماه قبل از حکم توقیف می‌باشد
بااین شرایط که وکالتش قبل از حکم توقیف بوده وکالت که به من داده صحیح هست
برای اینکه خودرو توقیف نشود باید چکار کنم
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد دارید می توانید دا‌دخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اظهارنامه برای صاحب پلاک ارسال وآمادگی خود راجهت تعویض پلاک اعلام ودرصورت عدم همکاری به پلیس راهور مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر صحیح نیست
ابتدا باید مشخص گردد که تاریخ صدور دستور توقیف خودرو چه زمانی است آیا قبل از انجام معامله شما بوده است یا بعد از انجام معامله
و سپس باید با توجه به آن ،
دادخواست مناسب به طرفیت فروشنده اقامه نمایید