مشاوره حقوقی رایگان - با سلام و احترام موضوع حکم قطعی

بطلان معامله در حکم اصداری دادگاه تجدید نظر قطعی شده اما موضوع ابطال سند در مفاد حکم نیامده است وبا اعمال 477 حکم صادره به همین شکل تایید گردیده (بدلیل وجود حکم کیفری غیابی) آیا این حکم در مرجع حقوقی بدوی برای طرح مجدد دعوی وتفسیر مفاد آن برای ابطال سند موضوعیت دارد ؟ یا امر مختوم وقضاوت شده است؟ضمنا حکم فوق با رای اصلاحی همان شعبه تجدید نظر برای جمیع خواستهای خواهان قرار عدم استماع صادر نموده است به لحاظ قانونی رای اصلاحی معتبر است یا رای قبلی. بادرود

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. رای نهایی معتبر است. اگردادنامه درقالب قرار باشد، قابل طرح دعوی مجدد است. واعتبار امرمختومه ندارد.

غلامرضا عطاردی قلعه جوق

جناب آقای غلامرضا عطاردی قلعه جوق :

سلام بزرگوار
ابطال اسناد از آثار بطلان معامله می باشد بعبارت دیگر با اعلام بطلان معامله کلیه نقل و انتقالات بعدی باطل و بلااثر خواهد بود. مفاد دادنامه شما باید رویت شود و درهر صورت موجبی برای صدور رای اصلاحی نیست و به ناچار باید دعوی جدیدی با خواسته ابطال اسناد مطرح نمود.