مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو معیوب خریداری شده

سلام،پرایدی را در قالب قولنامه دستی معامله کردم و در کمتر24ساعت کاری متوجه روغن سوزی ماشین شدم،منتها من کل مبلغ ماشین روپرداخت کرده ام،اماهنوز مراحل انتقال خودرو صورت نگرفته است، در قولنامه ذکرشده که ماشین صحیح و سالم تحویل من شده ومبلغی هم برای ماشین قید شده و من هم امضاواثرانگشت کرده ام،البته هردو امضای شاهد ازسمت فروشنده بود ومن شاهدی نداشتم برای امضا، آیاباعیب و ایرادی که از سر بی تجربگی قبل ازقولنامه متوجه آن نشده ام و فردا آن رو به این موضوع پی بردم،با این تفاسیر قادر به فسخ قولنامه دستی هستم؟ لطفا راهنماییم کنید سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قولنامه کلیه خیارات را اسقاط نکرده باشید می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را به دلیل خیار عیب اعلام کنید
و سپس دا‌دخواست تایید فسخ قرارداد بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا عیب و ایراد ماشین کارشناسی شود سپس بر اساس تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت دهید و یا تحت شرایطی بستگی به قولنامه می‌توانید تقاضای فسخ به علت خیار عیب نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با تامین دلیل نسبت به فسخ و مطالبه ثمن اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله معامله قابل فسخ است

و با شرایط خاصی شما میتوانید معامله را فسخ ننمایید و مطالبه خسارت ارش را مطرح نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتوانید تامین دلیل کرده وباابلاغ اظهارنامه معامله رافسخ ویا از باب خیار عیب مطالبه ارش کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید درخواست تامین دلیل در خصوص عیب پنهان خودرو از کارشناس اخذ و با ارسال اظهارنامه ای مراتب فسخ قرارداد را به اطلاع فروشنده برسانید