مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو خراب

سلام. من دیشب ماشینم رو که سمند91بود رو با پارس83که بخدا کلی ایراد هم داره معامله کردم الان پشیمونم چون واقعا ایراد زیاد داره و اینکه نمایشگاه قولنامه ای که نوشت رو هم بهم نداد میتونم فسخ کنم ممنونم از شما عزیزان

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
اظهارنامه فسخ ارسال نماييد
و سپس مراحل فسخ قرارداد را اعمال نماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
تحت شرایطی امکان پذیر است....

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بستگی به محتوای قرارداد شما دارد

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بسته به مفاد قرارداد دارد.
ولی ظاهر امر خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
از طریق اتحادیه می توانید شکایت خود را از متصدی نمایشگاه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قرارداد حق فصل در نظر گرفته شده باشد این امکان وجود دارد یا تحت عنوان عیوب یا از خیالات می‌توانید استفاده کنید که نیاز به بررسی بیشتر دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خیارات در مبایعه نامه ساقط نشده باشند حق فسخ دارید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
با مراجعه به اتحادیه املاک نسبت به دریافت قول نامه اقدام فرمایید در صورتی که در ان شرایط فسخ باشد یا استفاده از خیار امکان ان وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر روز اول باید کارشناس مییردید و نظر کارشناس را می‌گرفتید مسئولیت با شماست

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که خیارات اسقاط نکرده باشید این امکان وجود دارد

عارف قطره سامانی

عارف قطره سامانی :

سلام
بستگی به مفاد قرارداد دارد . چنانچه حق فسخ را از خود اسقاط نکرده باشید میتوانید فسخ کنید.