مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو فروخته شده معیوب بمن

سلام.من ده روز یک پراید 84 خریدم قولنامه هم در منزل طرف توسط همسرش نوشته شده در قولنامه فقط ذکر شده ماشین دور رنگ می باشد و صحیح وسالم به رویت خریدار رسید.در حالیکه اصلا در مورد مشکلاتی مثل ضربه شاسی ها تعویض بودن سینی سر شاسی و بخار داشتن موتور و بسیار فرسوده بودن خودرو چیزی نه نوشته شده نه گفته شده زمانیکه من به اشخاص متخصص نشان دادم و متوجه شدم خودرو بسیار معیوب است و حتی اگر سالم سالم می بود ده میلیون ارزان تر باید می بوده قیمتش با این این اوصاف زمانی که تقاضای فسخ معامله را کردم او قبول نمیکند هنوز سند نزدیدم متاسفانه کل پول را هم پرداخت کردم ایا ممکن است با شکایت بتوانم پولم را پس بگیرم لطفاً راهنمایی کنید تمام دار و ندارم همون پول است و او می داند توان مالی وکیل گرفتن ندارم لطفاً بفرمایید چکار کنم.و لطفاً بفرمایید پاسخ شما را در کجای سایت پیدا کنم سوالات قبلی پیامک می اید پاسخی برای سوال شما اما من وارد سایت میشوم نمی توانم پاسخ را مشاهده کنم بخاطر خدا شما رو به احترام این روز 28ام عزیز

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا اظهارنامه فسخ براش بفرست و بعد دادخواست تایید فسخ به دادگاه بده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.می بایست دادخواست دهید اما ابتدا اطهارنامه ارسال نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا اظهارنامه ارسال وبعد دادخواست تنفیذ فسخ بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر
اعلام فسخ عقد بیع به علت خیار تدلیس و عیب برای فروشنده ارسال نمایید
و سپس باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و قیمت واقعی خودرو مشخص گردد
و بعد باید دادخواست اعلام تنفیذ فسخ قرارداد و استرداد ثمن معامله را اقامه نمایید و ...