مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو206مدل81

با سلام خودرو206 از فروشنده خریداری کردم اما خودرو فوق دارای ایراد فنی و شاسی عقب و جلو ضربه دارد ولی در قرارداد دستی که نوشته شده است از شاسی عقب و جلو متنی نوشته نشده است و چون بابت بخشی از ثمن معامله چک دادم بخاطر اینکه ماشین ،حدود9میلیون تومان هزینه دارد قصد وصول چک‌ها را ندارم فروشنده هم قصد توقیف خودرو و اعلام سرقت آن را دارد آیا میتوانم معامله را بعد از 7 ماه فسخ کنم و مبالغ پرداختی به ایشان را بروز مطالبه کنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام فسخ یک مسئله خلاف اصل است اینکه چک ها را پاس نکنید ربطی به فسخ و ایرادات ندارد شما ملزم هستید چک های خود را پاس کنید چون بیع نانه دارید ایشان نمی‌توان ادعای سرقتی بودن کند و اگر چنین ادعایی نیز کند ماشین در پارکینگ راهور توقیف خواهد شد تا تعیین تکلیف شود