مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت از پخش کردن شماره

با سلام
شخصی شماره من رو تو گروه تلگرامی پخش کرده و افراد زیادی به من پیام میدن
من فقط اسم کوچیک اون شخص رو میدونم هیچ نشونی و مشخصاتی ازش نمیدونم
اکانت خودش رو هم پاک کرده
من از چه طریق میتونم شکایت کنم؟
آیا پلیس فتا میتونه پیدا کنه اون شخص رو؟ چون اکانت خودش رو پاک کرده
خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار کنم چجوری شکایت کنم و مجازاتش چی هست

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام و وقت بخیر. از طریق شکایت از مزاحمین میتوانید به قرد مورد نظر برسید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکوائیه ثبت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما اقدام به شکایت کنید تا پلیس فتا موضوع را بررسی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادسرای جرایم رایانه و پلیس فتا پیگیری کنید