مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از حقوق اجتماعی

با سلام بنده در سال 90 بعلت حمل مواد مخدر به ده سال حبس محکوم شدم و در سال 92 بعد از عفو رهبری یک سوم حبسم بخشیده شد و پس از آن از آزادی مشروط استفاده کردم و آزاد شدم الان به بنده گواهی سء پیشینه نمیدن و میگن مابقی حبس شما تعلیق شده و تا سال 1403 گواهی سوء پیشینه صادر نمیشه و از حقوق اجتماعی محروم هستی در صورتی که قاضی تو حکم آزادی مشروط نوشته که حکم به آزادی مشروطش به مدت سه صادر و اعلام میدارد
حالا من میخوام بدونم دادگاه تو ثبت حکم من تو سامانه سوء پیشینه اشتباه کرده یا نه؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام در عفو و آزادی مشروط، اثر تبعی محکومیت پس از گذشت مدتهای قانونی از زمان عفو یا اتمام مدت آزادی مشروط رفع می شود. در خصوص شما با گذشت سه سال از پایان مدت آزادی مشروط شما اثر رفع شده و گواهی به شما تعلق خواهد گرفت.