مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام خسته نباشید . من از طریق تلگرام با کانالی اشنا شدم و 15 میلیون ازشون خرید کردم اما بعد از کلی سرکار گذاشتن 4 میلیون واسم جنس فرستاد و بقیه پولمو ندادن چطوری باید پس بگیرم. میگن که ما رسید داریم برات ارسال کردیم درحالیکه جنسی ک ارسال شده 4 میلیون ارزش داره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته تأمین دلیل را به ثبت برسانید تا ارزش مالی جنس ارسال شده توسط کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی شود.
سپس از باب حقوقی می‌توانید نسبت به مابقی وجوه خویش، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را به طرفیت دارنده حساب مقصد در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.