مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت چک

باسلام بنده یه چک به مبلغ 70تومن به یکی دادم چند روز قبل سر رسید حسابم به علت مشکل مالی مسدود شد و به دستور دارنده چک مبلغ رو به حساب یکی از بستگانش واریز کردم الان رفته همون چک رو برگشت زده ایا میتونم به جرم خیانت در امانت ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید ادعای شما در مراجع قضایی اثبات گردد
و باید اثبات گردد که به دستور دارنده چک ، مبلغ به حساب شخص دیگری واریز شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ جرم خیانت در امانت زمانی محقق خواهد شد که در قراردادی، عنوان کرده باشید که به علت پرداخت وجه چک به بستگان به دلیل شرایط بوجود آمده، لاشه چک در نزد دارنده به شکل امانی سپرده شده است.