مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در صورت سوء پیشینه رابطه نامشروع

با سلام بنده در سال 88 به جرم رابطه نامشروع بازداشت شدم 4 روز زندان بودم و بعد هم تبرئه شدم،الان هم استخدامی قبول شدم و سوء پیشینه گرفتم در برگه نوشته فاقد سوپیشینه،اما 1 ماه است که پروندم معطل جواب 1 استعلام از وزارت اطلاعات است،آیا امکان دارد به خاطر این قضیه از استخدامی رد شوم؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. نه این موضوع ارتباطی به اون پرونده ندارد. شما فاقد سوء پیشنه موثر کیفری هستید و هیچگونه محرومیت یا محدودیت از حقوق استخدامی یا تحصیلی ندارید . بعضی ادارات برای استخدام سوابق امنیتی اطلاعاتی اشخاص را استعلام می گیرند و گاهی طولانی میشه. موفق باشید.