مشاوره حقوقی رایگان - ارث

باسلام و خسته نباشید
پدرم قبل از فوتش 3دانگ ازخانه را بنام مادرم زده و الان راضی بفروش نیست اما برادرم اسرار بفروش داره و میگه ارث میخوام آیا درصورت عدم رضایت مادرم میتونه خانه را بفروشه
ممنون باتشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. ملک متعلق به مادرتان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
سه دانگ متعلق به مادر است و فقط با رضایت ایشان امکان فروش است
و از بابت سه دانگ دیگر شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و بعد از انحصار وراثت هر ‌ورثه میتواند سهم الارث خود را بفروشد

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله در صورت عدم رضایت ایشان هم امکان فروش ملک هست. البته تقسیم سهم الارث و فروش نسبت به سه دانگ قابلیت اعمال دارد و در مورد سهم مادرتان امکان فروش نیست.